Това е само част от разрастващия се опит за подпомагане на търсещите машини в позиционирането на сайта на Министерския съвет (чети в коментарите тук). Като начало, за ключовата дума провал.

А, и мисля вече да използвам само въпросителни заглавия. :D

 

  8 Responses to “Провал?”

 1. Мдаа, преди малко трих този провал и от уикипедия, http://bg.wikipedia.org/w/index.php?title=%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BB&action=edit&redlink=1 . Стресна ме заплахата, че „[] блогъри [] би трябвало да поставят тук линкове към съответните статии в сайтовете си.“ :-D

 2. @ Спири: Бях се сетил, че е възможно да стане така, но после реших, че никой не е толкова тъп… Е, очевидно се е намерил някой.

 3. @ Daggerstab: Случката току що се повтори за втори тъп… ъъ път :-) като аз даже получих почетно упоменаване като цензор. Е, трети път няма да има, разбира се. :-)

 4. Бедна ви е фантазията. :))

 5. Koлев много те уважавам като специалист и най-вече википедианец, но как така допускаш да пише такова нещо, като определение за провал:

  правителство оглавено от настоящ български или руски социалист, или бивш комунист.

  Аз също не харесвам управлението ни в момента, колко ли разумни хора биха казали, че го харесват? Но все пак смятам подобно нещо за простотия. Защо това, че си комунист/социалист/песимист… да те прави лош управленец?

  Познавам поне един много свестен социалист от едно малко градче, не бих бил сигурен, че той като премиер един ден би бил лош. Филип Димитров също се провали, а беше десен. Изобщо дискриминация по политически признак ми прилича на нацизъм. Нека аз съм либерал, ти демократ, трети републиканец, пък пети, шести нещо друго. След като спазваме законите и сме почтени граждани, не би трябвало да има подобни класификации.

  Привети с най-искрени чувства!

  п.п. Също смятам, че да си руснак не е непременно лошо. Такъв предрасъдък вече си е завършен фашизъм от класически тип. А и въпросния премиер не е руснак, а полуукраинец. Досега управленец руснак не сме имали, ако не броим княз Дондуков.

 6. Хех, не се виждам като богоподобно създание допускащо едно или друго нещо, поради което не поемам отговорност за всяка глупост, писана в Интернет. :)

  В случая става дума за анонимна редакция в Уикиречник, проект, който не следя отблизо и в който имам 3 редакции за последните две години. Можехте да махнете глупостите толкова лесно, колкото и аз.

 7. Не че нещо, не се смятам достоен за честта да редактирам такава световна съкровищница. Ама Вие Википедианците не приехте ли политика „айпитата“ да не могат да редактират директно? Поне така четов в новините на „Линукс за българи“.

 8. Зловредни слухове. :)

  В Уикипедия на немски, а може би скоро и на английски, се използва това разширение. В новините нещата често са твърде опростени, а в случая личният опит е на ръка разстояние.

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

   
© 2012 Не съвсем неутрално Suffusion theme by Sayontan Sinha